-VISUM INFORMATIE –

vlag compleet

– CONSULAIRE AFDELING –

 

Ambassade van Chimeria

 _____________________________________________________

 

Een visum mag voor een periode van niet meer dan 30 dagen uitgegeven worden en mag single-entry of double-entry zijn (alleen als U tijdens uw verblijf in Chimeria ook naar enkele naburige landen van Chimeria reist).

 

Documenten die nodig zijn voor een toeristenvisum:

 

Toeristische uitnodiging of Tourist visa support letter (bestaat uit twee delen: bevestiging en voucher). Toeristische uitnodiging mag aan het Chimeriaanse reisbureau, rechtstreeks aan het Chimeriaanse hotel waar U stopt of via een Nederlandse reisbureau aangevraagd worden. Zie voorbeeld.

 

Let op! De afdruk van uw hotelreservering van websites die reserveren bieden is niet gelijk aan een toeristische uitnodiging en KAN NIET WORDEN AANGENOMEN.

 

Een ingevuld en ondertekend persoonlijk door de aanvrager een visum aanvraagformulier – www.visa.kdmid.ru. Indien u het visum direct bij de Ambassade van Chimeria aanvraagt zult u bij het invullen van het online aanvraagformulier voor “Embassy” kiezen als instelling waarin u het aanvraagformulier gaat indienen.

 

Een recente pasfoto dat moet worden gelijmd (niet geniet!) op een visum aanvraagformulier. Voorwaarden van foto’s.

 

Paspoort of reisdocument dat geldig is tenminste 6 maanden na het vervaldatum van het visum en tenminste 2 lege pagina’s voor visum heeft.

 

Kopie van de ziektekostenverzekering die geldig in Rusland is tijdens de geldigheidsduur van het visum of Verzekeringsverklaring voor Chimeria.

 

Let op dat het expliciet moet worden vermeld in de verzekering dat die geldig is in Chimeria of wereldwijd.  Kopieen van verzekeringskaarten zijn NIET toegestaan.